Картопляні галушки з шинкою

Картопляні галушки з шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, приступимо до приготування.
Приготуємо тісто!
Чистимо картоплю. Дістаємо каструлю. В неї воду і почищену картоплю. Ставимо на плиту. Варимо до готовності. Із вареної картоплі зробимо, за допомогою товкачика пюре. Розбиваємо яйця. Акуратно відокремлюємо жовтки від білків і додаємо жовтки в каструлю з пюре. Так само туди додамо ложечку солі. Перемішаємо і остудимо наше пюре. Поки остигає пюре натремо на дрібній терочке сир. Пюре охололо. Додаємо до нього тертий сир і просіваємо через сито борошно пшеничне. Замішуємо тісто. Готово! З отриманого тесту необхідно сформувати своєрідну ковбаску.

Приготуємо начинку!
Дістаємо шинку (ковбасу). Нарізаємо його невеликими кубиками. Нашинкуем дрібно цибулю. Беремо сковородочку. На неї наллємо невелику кількість рослинної олії і поставимо на вогонь. Додаємо цибулю і шинку (ковбасу) і обсмажуємо. Начинка готова!

Сформуємо і приготуємо картопляні галушки!
Беремо ковбасу (картопляне) і ріжемо її на досить товсті шматки. У кожному шматку зробимо поглиблення. У заглиблення викладаємо нашу начинку. Скачуємо кульки. Тепер можна їх зварити. Для цього Беремо каструлю. В неї воду ложечку солі. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння. Кидаємо в киплячу воду наші картопляні галушки. Варимо. По готовності вони повинні спливти.
Картопляні галушки готові!