Приготуємо всі необхідні інгредієнти.
Картоплю миємо, чистимо, укладывам в каструлю і ставимо варитися. Солимо в процесі варіння.
Коли картопля світилася, зливаємо всю воду. І товкачем робимо, так зване, пюре, але без додавання молока і води.
До товченої маси додаємо всі необхідні інгредієнти – це яйця, сіль, перець, борошно(всього 2 ст. ложки!!! Інша частина борошна піде на обвалювання котлет), вершкове масло. Ретельно перемішати, спробувати на смак солі. І не забуваємо, що картопля бере багато солі, тому її можна додати більше, щоб потім не довелося солити готові котлети.
Формує котлети, можна прямо руками, кому як зручно. Валяем в борошні і відправляємо на розігріту з маслом сковороду.
Поки вони смажаться приготуємо соус. Сметану змішуємо з майонезом, часник пропускаємо через прес. Все перемішуємо і додаємо зелень.
Котлети готові. Соус теж. Посипаємо зеленню.Насолоджуємося нашим творінням. Приємного апетиту.