Картопляні котлети в паніровці

Картопляні котлети в паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, картопелька у нас вже охолола, переправляємо бульби в невелику за розміром миску.

Щоб під час смаження на сковороді наші картопляні котлети не розвалилися, додамо до бульб одне куряче яйце.

Наступний інгредієнт, який також буде грати роль сполучної продуктового ланки – це мука. В рецепті ми використовуємо популярну і часто використовувану хозяюшками пшеничне борошно. Підсипаємо заявлена кількість в миску до картоплі. На цьому кулінарному етапі підсипаємо спеції. Це може бути спеціальна приправа для картопляних страв або ж можна взяти суміш мелених перців (орієнтуйтеся на свій смак).

Тепер картоплю слід «перетворити» в густе пюре. Скористаємося товкачиком, спеціальним пристосуванням або ж заглибним блендером. По консистенції картопляне пюре для котлет повинно бути щільним. Якщо ж потрібна консистенція не вийшла, і картопляна маса вийшла рідкуватий, то підсипте ще трохи борошна.

З картопляної маси формуємо котлети, відразу обвалюємо їх у панірувальної суміші.

Смажимо картопляні котлети в паніровці в розігрітому рослинному маслі на сковороді з двох сторін.

Ситні картопляні котлети готові! Подаємо їх з овочами або іншими відповідними інгредієнтами (наприклад, зеленим горошком, як в даному рецепті). Приємного вам апетиту!