Картопляні котлети з сиром можна приготувати до будь-якого прийому їжі. Вони дуже смачні і з пікантними нотками за рахунок додавання зеленого лука.
Інгредієнти
сир – 500 г | |
картопля – 500 г | |
зелена цибуля – пучок | |
панірувальні сухарі – 1/2 склянки | |
вершки нежирні – 100 мл | |
яйця – 1 шт | |
перець з сіллю – за смаком | |
борошно – по необхідності | |
рослинне масло – 3-4 ст. ложки для смаження |
Картопляні котлети з сиром можна приготувати до будь-якого прийому їжі. Вони дуже смачні і з пікантними нотками за рахунок додавання зеленого лука.
Покроковий рецепт
1. Картоплю відварюють до готовності, охолоджують. Змішують картопля з сиром, розминають виделкою.
2. Додають до отриманої маси порізаний дрібно зелену цибулю і панірувальні сухарі. Вливають вершки, ретельно вимішують.
3. Додають до отриманого сирно-картопляного фаршу яйце, приправляють перцем з сіллю, вимішують. Якщо тісто рідке додають борошна.
4. Розігрівають сковороду з рослинним маслом. Форматують котлетки і смажать з обох боків до рум’яності.
5. Подають картопляно-сирні котлетки зі сметаною.