Якщо вам подобається випічка з картоплі, то неодмінно приготуйте оладки з цього коренеплоду. Ми складу картопляної основи для оладок урізноманітнили копченим сиром. Смак вийшов чудовим! Спробуй
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Сир копчений – 80 гр | |
Яйце – 1 шт. | |
Борошно – 3 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Масло рослинне – 50 мл |
Для приготування картопляних оладок на сковороді підбираємо незіпсовані картопляні бульби. Також з інгредієнтів нам потрібно копчений сир. У нас – це ковбасний сир. Саме ці гастрономічні компоненти складуть основу для оладок. Інгредієнти ми доповнимо ще курячим яйцем (сирим) і борошном. Інші подробиці в нашому покроковому описі. Готуйте із задоволенням!
Покроковий рецепт
Отже, промиваємо перед подрібненням картопляні бульби. Очищаємо зручним способом їх від шкірки. Натираємо картоплю відразу в миску. Тертку рекомендується взяти з великими отворами. А ось ковбасний сир з копченим смаком ми подрібнимо теркою, у якої комірки маленькі.
У мисці знаходиться подрібнену картоплю і сир. До даних продуктів підсипаємо борошно.
Далі розбиваємо в миску одне куряче яйце. Не забуваємо інгредієнти приправити за смаком сіллю. Можна підсипати трохи меленого чорного перчика.
Всі інгредієнти, що знаходяться в мисці, добре перемішуємо, скориставшись звичайною столовою ложкою. Основа для смаження картопляних оладок з копченим сиром готова.
Добре підігріваємо в сковороді рослинне масло. Картопляні оладки формуємо за допомогою ложки. Смажимо з двох сторін оладки з золотистої скоринки.
Всім приємного апетиту! Угощаемся на здоров’я!