Картопляні оладки з копченим сиром

Картопляні оладки з копченим сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, промиваємо перед подрібненням картопляні бульби. Очищаємо зручним способом їх від шкірки. Натираємо картоплю відразу в миску. Тертку рекомендується взяти з великими отворами. А ось ковбасний сир з копченим смаком ми подрібнимо теркою, у якої комірки маленькі.

У мисці знаходиться подрібнену картоплю і сир. До даних продуктів підсипаємо борошно.

Далі розбиваємо в миску одне куряче яйце. Не забуваємо інгредієнти приправити за смаком сіллю. Можна підсипати трохи меленого чорного перчика.

Всі інгредієнти, що знаходяться в мисці, добре перемішуємо, скориставшись звичайною столовою ложкою. Основа для смаження картопляних оладок з копченим сиром готова.

Добре підігріваємо в сковороді рослинне масло. Картопляні оладки формуємо за допомогою ложки. Смажимо з двох сторін оладки з золотистої скоринки.

Всім приємного апетиту! Угощаемся на здоров’я!