Картопляні зрази з капустою і грибами

Картопляні зрази з капустою та грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготавливаю всі інгредієнти.

Нарізаю всі овочі:
Шаткую Капусту тонкими смужками, моркву тру на тертці по-корейськи, гриби ріжу пластинками і ще навпіл, а картоплю для варіння ріжу, як на пюре.

Картопля ставлю варити, як на пюре. Під час варіння підсолюю.


У сотейник наливаю рослинне масло. Першим кладу моркву, даю час потушиться, потім додаю гриби і теж трохи протушую. Капусту закладаю останньою і присаливаю. Тушу на повільному вогні до готовності.

Картопля готовий, користі, додаю яйця і борошно. Начинка (капуста, моркву і гриби) готова. В начинку обов’язково додаю перець, улюблені спеції.

Формую однакові пиріжки і обсмажую на олії з двох сторін.

Подавати можна зі сметаною, майонезом (домашнього приготування) або улюбленим соусом.

Готувати зрази не складно, але їх приготування займає деякий час.
Приготуйте зрази у вихідний день і ваші рідні будуть вам вдячні.
Приємного Вам апетиту.