Приготавливаю всі інгредієнти.
Нарізаю всі овочі:
Шаткую Капусту тонкими смужками, моркву тру на тертці по-корейськи, гриби ріжу пластинками і ще навпіл, а картоплю для варіння ріжу, як на пюре.
Картопля ставлю варити, як на пюре. Під час варіння підсолюю.
У сотейник наливаю рослинне масло. Першим кладу моркву, даю час потушиться, потім додаю гриби і теж трохи протушую. Капусту закладаю останньою і присаливаю. Тушу на повільному вогні до готовності.
Картопля готовий, користі, додаю яйця і борошно. Начинка (капуста, моркву і гриби) готова. В начинку обов’язково додаю перець, улюблені спеції.
Формую однакові пиріжки і обсмажую на олії з двох сторін.
Подавати можна зі сметаною, майонезом (домашнього приготування) або улюбленим соусом.
Готувати зрази не складно, але їх приготування займає деякий час.
Приготуйте зрази у вихідний день і ваші рідні будуть вам вдячні.
Приємного Вам апетиту.