Для початку, потрібно подрібнити зелену цибулю і пасерувати овоч на вершковому маслі.
Додати подрібнені печериці. Обсмажувати компоненти кілька хвилин – для аромату.
Нарізати картоплю на овощерезке тонкими кружечками. Викласти у форму для запікання, змастивши її вершковим маслом.
Посипати кратофельный шар смаженими грибами з цибулею.
Приготувати соус з часнику, сметани і рубаною петрушки.
Покрити грибний шар картоплею.
Змастити сметанним соусом з зеленню.
Повторювати шари до того моменту, поки закінчиться начинка і картоплю. Останній шар обов’язково повинен бути картопляним, щоб начинка не підгоріла і залишалася соковитим. Накрити ескалоп кружечками улюбленого сиру сулугуні, моцарелою, чеддером.
Коли картопля став м’яким, а сир золотистим – можна подавати страву до столу!
Гарячий картопляний ескалоп ідеально підходить до пікантним рибних і м’ясних страв. Приємного апетиту!