Картопляний салат із стручкової квасолею, оселедцем і яєчком

Картопляний салат із стручкової квасолею, оселедцем і яєчком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляний салат із стручкової квасолею і слабосоленої оселедцем припаде до смаку всім любителям солоненького. Для ніжності додаються яйця. Вони чудово поєднуються і з картоплею, і з оселедцем.

Інгредієнти

стручкова квасоля – 100 г
картопля – 200 г
оселедець слабосолона – близько 200 г
морква – 100 г
яйця – три
луковичка – головка
масло рослинне – 2 ст. ложки
гілочки петрушки – 2-3 гілочки
гірчиця – 1 ч. л.
перець мелений – за смаком

Як приготувати Картопляний салат із стручкової квасолею, оселедцем і яєчком

Всім любителям малосольною оселедчика цей картопляний салат з квасолею і оселедцем доведеться за смаком. Для його приготування краще відразу взяти філе, а яйця та овочі відварити заздалегідь, щоб приготування не забрало більше 20 хвилин.

Покроковий рецепт

Стручкову квасолю відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Відкинути на друшляк, відкласти в сторону.

Моркву і картоплю відварити в мундирі до готовності, остудити. Потім почистити і довільно
крупно нарізати.

Нарізати рибне філе невеликими шматочками.

Цибулину почистити і тоненько порізати. Зелень помити, обсушити й подрібнити.

Яйця бажано відварити заздалегідь, після чого нарізати кільцями. Всі підготовлені компоненти перекладають у глибоку чашу.

Окремо змішують заправку: рослинне масло з гірчицею і меленим перцем. Сюди ж додають рубану зелень. Перемішати.

Залишається заправити готовий салат. Подавати можна відразу. При бажанні рослинне масло легко замінюється на оливкову.