Картопляний салат із стручкової квасолею і слабосоленої оселедцем припаде до смаку всім любителям солоненького. Для ніжності додаються яйця. Вони чудово поєднуються і з картоплею, і з оселедцем.
Інгредієнти
стручкова квасоля – 100 г | |
картопля – 200 г | |
оселедець слабосолона – близько 200 г | |
морква – 100 г | |
яйця – три | |
луковичка – головка | |
масло рослинне – 2 ст. ложки | |
гілочки петрушки – 2-3 гілочки | |
гірчиця – 1 ч. л. | |
перець мелений – за смаком |
Всім любителям малосольною оселедчика цей картопляний салат з квасолею і оселедцем доведеться за смаком. Для його приготування краще відразу взяти філе, а яйця та овочі відварити заздалегідь, щоб приготування не забрало більше 20 хвилин.
Покроковий рецепт
Стручкову квасолю відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Відкинути на друшляк, відкласти в сторону.
Моркву і картоплю відварити в мундирі до готовності, остудити. Потім почистити і довільно
крупно нарізати.
Нарізати рибне філе невеликими шматочками.
Цибулину почистити і тоненько порізати. Зелень помити, обсушити й подрібнити.
Яйця бажано відварити заздалегідь, після чого нарізати кільцями. Всі підготовлені компоненти перекладають у глибоку чашу.
Окремо змішують заправку: рослинне масло з гірчицею і меленим перцем. Сюди ж додають рубану зелень. Перемішати.
Залишається заправити готовий салат. Подавати можна відразу. При бажанні рослинне масло легко замінюється на оливкову.