Давайте приготуємо смачну салатне блюдо, серед інгредієнтів якого відварна куряча печінка, поєднана з подрібненою морквою.
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Печінка куряча – 200 гр | |
Яйце – 2 шт. | |
Огірок – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Часник – 1 зуб. | |
Зелень – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Майонез – 3 ст. л. |
Для приготування домашнього салату нам знадобиться свіжий огірок, зелень, куряче яйце і картоплю. Причому, останні два інгредієнти – картоплю і яйце – слід заздалегідь відварити. До речі, курячий субпродукт також слід піддати термічній обробці. При варінні всі інгредієнти трохи підсолити. Подробиці реалізації рецепта – у нас в описі.
Покроковий рецепт
На обробну дошку поміщаємо відварну курячу печінку подрібнюємо її соломкою.
Наступний інгредієнт салату – морква наріжемо аналогічно, тобто у формі соломки.
Очищаємо картоплю від шкірки. Його для салату наріжемо кубиками.
Також зробимо і зі свіжим огірочком. З огірка видаліть кожурку тільки, якщо вона гірчить.
Рубаємо курячі яйця шматочками. Подрібнюємо зелень.
Всі інгредієнти подрібнені збираємо в мисці, приправляємо до смаку сіллю і чорним меленим перцем. Доречний в салаті буде і пропущений через прес часник. Заправляємо Салат майонезом. Перемішуємо.
Смачний салат з курячою печінкою та морквою готовий! Пригощайтесь на здоров’я!