Картопляний салат з овочами і печінкою

Картопляний салат з овочами і печінкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Давайте приготуємо смачну салатне блюдо, серед інгредієнтів якого відварна куряча печінка, поєднана з подрібненою морквою.

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Печінка куряча – 200 гр
Яйце – 2 шт.
Огірок – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 1 зуб.
Зелень – за смаком
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Майонез – 3 ст. л.

Як приготувати Картопляний салат з овочами і печінкою

Для приготування домашнього салату нам знадобиться свіжий огірок, зелень, куряче яйце і картоплю. Причому, останні два інгредієнти – картоплю і яйце – слід заздалегідь відварити. До речі, курячий субпродукт також слід піддати термічній обробці. При варінні всі інгредієнти трохи підсолити. Подробиці реалізації рецепта – у нас в описі.

Покроковий рецепт

На обробну дошку поміщаємо відварну курячу печінку подрібнюємо її соломкою.

Наступний інгредієнт салату – морква наріжемо аналогічно, тобто у формі соломки.

Очищаємо картоплю від шкірки. Його для салату наріжемо кубиками.

Також зробимо і зі свіжим огірочком. З огірка видаліть кожурку тільки, якщо вона гірчить.

Рубаємо курячі яйця шматочками. Подрібнюємо зелень.

Всі інгредієнти подрібнені збираємо в мисці, приправляємо до смаку сіллю і чорним меленим перцем. Доречний в салаті буде і пропущений через прес часник. Заправляємо Салат майонезом. Перемішуємо.

Смачний салат з курячою печінкою та морквою готовий! Пригощайтесь на здоров’я!