На обробну дошку поміщаємо відварну курячу печінку подрібнюємо її соломкою.
Наступний інгредієнт салату – морква наріжемо аналогічно, тобто у формі соломки.
Очищаємо картоплю від шкірки. Його для салату наріжемо кубиками.
Також зробимо і зі свіжим огірочком. З огірка видаліть кожурку тільки, якщо вона гірчить.
Рубаємо курячі яйця шматочками. Подрібнюємо зелень.
Всі інгредієнти подрібнені збираємо в мисці, приправляємо до смаку сіллю і чорним меленим перцем. Доречний в салаті буде і пропущений через прес часник. Заправляємо Салат майонезом. Перемішуємо.
Смачний салат з курячою печінкою та морквою готовий! Пригощайтесь на здоров’я!