Картопляний салат з овочами і печінкою

Картопляний салат з овочами і печінкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На обробну дошку поміщаємо відварну курячу печінку подрібнюємо її соломкою.

Наступний інгредієнт салату – морква наріжемо аналогічно, тобто у формі соломки.

Очищаємо картоплю від шкірки. Його для салату наріжемо кубиками.

Також зробимо і зі свіжим огірочком. З огірка видаліть кожурку тільки, якщо вона гірчить.

Рубаємо курячі яйця шматочками. Подрібнюємо зелень.

Всі інгредієнти подрібнені збираємо в мисці, приправляємо до смаку сіллю і чорним меленим перцем. Доречний в салаті буде і пропущений через прес часник. Заправляємо Салат майонезом. Перемішуємо.

Смачний салат з курячою печінкою та морквою готовий! Пригощайтесь на здоров’я!