Ірландський картопляний суп з цибуля-порем і селерою – це відмінне перше на обід! Він нагадує мені печена картопля … у вигляді супу!
Інгредієнти
картопля – 300 грам | |
бекон – 100 грам | |
спеції – за смаком | |
курячий бульйон – 500 мл | |
масло вершкове – пару ст. ложок | |
цибуля ріпчаста – 1 головка | |
цибуля – порей – 1 шт. | |
селера (корінь) – 1 шт | |
сіль – 1/4 чайної ложки | |
чорний перець – 1/8 чайної ложки | |
сир тертий, зелений лук – жменька (при подачі) |
Ситний, чоловічий суп для різноманітності представляємо вам сьогодні. Рекомендуємо взяти на замітку представлений рецепт.
Покроковий рецепт
1. Картопля очистіть і нарубаєте кубиком.
2. Опустіть порізаний овоч у курячий бульйон і поставте варитися на вогонь.
3. Ріпчасту цибулю і селеру почистіть. Цибулю, селеру і цибулю поріжте і обсмажте на олії.
4. За 10 хвилин до готовності картоплі додайте спеції і і подрумянившиеся цибулю, селеру і порей. Варіть ще 10 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню і пюрируйте овочі.
5. За смаком посоліть і поперчіть суп-пюре з селери і картоплі.
6. Бекон обсмажте на іншій сковороді до готовності.
7. Розлийте суп по тарілках, викладіть зверху обсмажений бекон, рубаний зелений цибулька і тертий сир.