Картопляний суп з беконом і селерою

Картопляний суп з беконом і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситний, чоловічий суп для різноманітності представляємо вам сьогодні. Рекомендуємо взяти на замітку представлений рецепт.

Покроковий рецепт

1. Картопля очистіть і нарубаєте кубиком.

2. Опустіть порізаний овоч у курячий бульйон і поставте варитися на вогонь.

3. Ріпчасту цибулю і селеру почистіть. Цибулю, селеру і цибулю поріжте і обсмажте на олії.

4. За 10 хвилин до готовності картоплі додайте спеції і і подрумянившиеся цибулю, селеру і порей. Варіть ще 10 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню і пюрируйте овочі.

5. За смаком посоліть і поперчіть суп-пюре з селери і картоплі.

6. Бекон обсмажте на іншій сковороді до готовності.

7. Розлийте суп по тарілках, викладіть зверху обсмажений бекон, рубаний зелений цибулька і тертий сир.