Ситний, чоловічий суп для різноманітності представляємо вам сьогодні. Рекомендуємо взяти на замітку представлений рецепт.
Покроковий рецепт
1. Картопля очистіть і нарубаєте кубиком.
2. Опустіть порізаний овоч у курячий бульйон і поставте варитися на вогонь.
3. Ріпчасту цибулю і селеру почистіть. Цибулю, селеру і цибулю поріжте і обсмажте на олії.
4. За 10 хвилин до готовності картоплі додайте спеції і і подрумянившиеся цибулю, селеру і порей. Варіть ще 10 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню і пюрируйте овочі.
5. За смаком посоліть і поперчіть суп-пюре з селери і картоплі.
6. Бекон обсмажте на іншій сковороді до готовності.
7. Розлийте суп по тарілках, викладіть зверху обсмажений бекон, рубаний зелений цибулька і тертий сир.