Картопляний суп з маринованими огірками і морською капустою

Картопляний суп з маринованими огірками і морською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляний суп з маринованими огірками і морською капустою

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Морська капуста – 500 гр.
Огірки мариновані – 5 шт.
Сіль, спеції – за смаком

Як приготувати Картопляний суп з маринованими огірками і морською капустою

Легкий овочевий суп з морською капустою і маринованими огірками. У мене капуста був натуральна, а не маринована, тому огірків дала досить багато. Якщо у вас вже маринована, то додайте огірки і капусти по-своєму смаку – хто-то любить менш кислий, хтось більше.

Покроковий рецепт

У мене інгредієнти йдуть на 6 літрову каструлю. Картопля, цибуля та морква помити, очистити.

Цибулю і картоплю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці.

Огірки нарізати кубиками або кільцями. Морську капусту можна трохи порізати, але я залишила довгі смужки.

Картопля доводимо до кипіння, знімаємо піну і додаємо всі інші інгредієнти. Солимо. Можете додати різні приправи, але у мене були огірки-пальчики (відразу з приправами), тому я не додавала додатково. Варити суп 40 хвилин.