Картопляний суп з вівсянкою і вареною ковбасою

Картопляний суп з вівсянкою і вареною ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати коренеплоди для супу. Очистити моркву, картоплю і цибулю вимити компоненти. Подрібнити картоплю, моркву і цибулю на невеликі кубики. Промити повторно і відправити на вогонь, заливши водою. Готувати до напівготовності.

Всипати вівсяну крупу і варити суп ще 5 хвилин.

Додати порізану кубиками ковбасу або шинку – готувати суп ще 5 хвилин.

В кінці приготування приправити суп спеціями і рубаною зеленню кропу. Кращим варіантом для вівсяного супу стане базилік, паприка, чебрець або сушений зелений лук.

Розлити суп по тарілках, давши страві настоятися чверть години в каструльці.

Суп відмінно поєднується з ароматними свіжоспеченими булочками і часниковою плетінкою. Приємного апетиту!