Картопляний суп з яловичиною

Картопляний суп з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашня їжа.

Інгредієнти

Картопля – 5 шт. середнього розміру
М’ясо – 200гр.
Соняшникова олія – 2 ст. л.
Томатна паста – 2 ст. л.
Приправа універсальна – 2 ст. л.

Як приготувати Картопляний суп з яловичиною

Я не знаю сім’ю, де не їдять картоплю. Любителям картоплі даний рецепт доведеться за смаком.

Покроковий рецепт

Картоплю почистити від шкірки, сполоснути у воді і накришити соломкою.

М’ясо яловичини покришити на невеликі шматочки.

У глибоку каструлю покласти 2 ложки соняшникової олії і на ньому посмажити м’ясо до готовності.

Коли м’ясо буде готове, підмісити до нього томатну пасту і універсальну приправу, перемішати.

Після до м’яса додати картоплю, залити все водою і накрити кришкою. Якщо ви хочете, щоб було побільше бульйону, то додавайте якомога більше води, але не переборщіть.

Варити все на невеликому вогні, іноді помішуючи. Коли картопля звариться, значить суп готовий.