Я не знаю сім’ю, де не їдять картоплю. Любителям картоплі даний рецепт доведеться за смаком.
Покроковий рецепт
Картоплю почистити від шкірки, сполоснути у воді і накришити соломкою.
М’ясо яловичини покришити на невеликі шматочки.
У глибоку каструлю покласти 2 ложки соняшникової олії і на ньому посмажити м’ясо до готовності.
Коли м’ясо буде готове, підмісити до нього томатну пасту і універсальну приправу, перемішати.
Після до м’яса додати картоплю, залити все водою і накрити кришкою. Якщо ви хочете, щоб було побільше бульйону, то додавайте якомога більше води, але не переборщіть.
Варити все на невеликому вогні, іноді помішуючи. Коли картопля звариться, значить суп готовий.