Перше блюдо, яке відрізняється своїм насиченим смаком завдяки використанню свинини і овочів. Картопляний суп зі свининою сподобається любителям ситних страв.
Інгредієнти
Картопля – 4 штуки | |
Свинина – 300 г | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля – 1 штука | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – за смаком | |
Цибуля зелена – за смаком |
Картопляний суп зі свининою виходить густим і швидше нагадує тушковану картоплю. Для приготування першої страви потрібно крім картоплі і м’якоті свинини морква і цибуля. Блюдо приваблює своєю ситністю, і простотою приготування. Для реалізації рецепту потрібно обробна дошка, ножик, містка каструля, терка, лопатка для перемішування.
Покроковий рецепт
Отже, беремо відповідний шматок свинини. Промиваємо м’ясо під проточною водою. Реалізуємо свинину на обробну дошку і нарізаємо у формі невеликих шматочків (шматочків).
У каструлю (можна також використовувати сотейник) вливаємо олію. Продукт нагріваємо, а потім перекладаємо в каструлю шматочки свинини. Перемішуємо м’ясну нарізку, трохи приправляємо сіллю. Тушкуємо м’ясо 10-15 хвилин. За цей час підготуємо інші інгредієнти для картопляного супу.
Моркву очистимо звичайним ножем або спеціальною овочечисткою. Подрібнюємо морквину для супу за допомогою терки. Очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Його ми для страви дрібно нашинкуем. Овочеву нарізку переправляємо в каструлю до ловлення шматочками свинини. Перемішуємо, продовжуємо інгредієнти тушкувати на малому вогні.
Картопля для ситного супу очищаємо після промивання. Нарізаємо очищені картоплини великими шматочками. Перекладаємо нарізану картоплю в каструлю.
Інгредієнти повністю заливаємо кип’яченою водою. Ще додаємо солі за смаком і перчимо (за бажанням).
Варимо суп до повної готовності картоплі. Залежно від сорту картоплі потрібно від 30 до 45 хвилин.
В кінці додаємо в картопляний суп зі свининою подрібнений зелений лук або іншу зелень.
Ситний наваристий суп з картоплею і свининою готовий! Приємної трапези!