Кавказькі коржики з сиром і зеленню

Кавказькі коржики з сиром і зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Традиція пекти коржі народилася в давнину в горах Кавказу. Прекрасні чернобровые жінки в цих краях завжди славилися вмілими руками і чудовими здібностями до прекрасної приготуванні смачних страв. На смакота кавказьких страв також впливали чиста вода гірських річок, найсвіжіше молоко худоби, що пасуться в горах, найчистіші трави, що ростуть в горах. Їжа виходить смачніше, якщо готується з чистих натуральних продуктів. Коржики із сиру з зеленню на чеченському називаються чепалгаш, їх часто готують також з картоплею або гарбузом. Страви будь-якої кухні тісно прив’язані до історії її народу, пов’язані в тому числі з умовами його проживання. Умови проживання, як і сама історія чеченського народу, вельми суворі, їжа, яку прийнято готувати тут проста в готуванні, але дуже смачна. Їжу тут завжди готують калорійну – один прийом їжі і ситий на весь день. Чепалгаш зазвичай прийнято подавати до основної страви, як би насичуючи організм, тамуючи апетит, навіть самий суворий.

Покроковий рецепт