1. Ягоди глоду промити і обсушити рушником від води.
2. У комбайні змішати ягоди глоду, яйця, цукор, кефір і борошно з розпушувачем. Якщо використовуєте соду, то спочатку погасіть її оцтом на борошно і змішайте.
3. Додайте лимонну цедру з одного лимона. Ще раз все ретельно збийте.
4. Змастіть форми для кексів олією і вилийте тісто у форми. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
5. Отриманий результат )
P. S. У ягодах глоду міститися кісточки, ніж те схожі на яблучні. Якщо ви не любитель, коли в пирогах щось хрустить, то перед тим як додавати ягоди в тісто, протріть їх через сито. Але ми залишаємо так, адже кажуть, що в них міститься максимум вітамінів від ягід.