Починаємо приготування кексу з підготовки інгредієнтів.
Далі беремо глибоку миску і збиваємо в ній вершкове масло кімнатної температури з цукром. Після в отриману суміш по одному додаємо і збиваємо яйця.
Просіваємо для легкості тіста борошно змішуємо з масляно-яєчної сумішшю. Тісто готове.
Промиваємо родзинки з курагою і запарюємо сухофрукти в окропі на кілька хвилин. Далі курагу необхідно порізати на шматочки. Перемішуємо тісто з готової курагою і родзинками.
Після того як перемішали – наш майбутній кекс готовий до випічки. Перекладаємо тісто у форму для випічки у вигляді кексу. Поміщаємо його в розігрітий духову шафу на 60-75 хвилин і випікаємо при температурі 150 градусів. За бажанням посипаємо цукровою пудрою. Дістаємо і насолоджуємося!