Інгредієнти
Вершкове масло – 200 г | |
Ванілін – 1 пакетик | |
Цукор – 1 склянка (200 г) | |
Яйця курячі – 5 шт. | |
Маскарпоне – 250 г | |
Розпушувач – 2 ч. л. | |
Борошно – 350 г | |
Журавлина – 100 г |
Як приготувати Кекс з маскарпоне і журавлиною
Покроковий рецепт
Розм’якшене масло перемішати з цукром і ваніліном.
Продовжуючи заважати, додавати по 1 яйцю.
Додати маскарпоне, гарненько перемішати. Додати розпушувач і борошно, перемішати до отримання однорідної маси (повинно вийти дуже густе тісто, важко падати з ложки).
Додати журавлину (або будь-яку іншу ягоду). Тісто викласти в форму. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 С близько 40 хвилин.
Приємного чаювання!