Кекси з маком та горішками, а зверху з крем-чізом

Кекси з маком та горішками, а зверху з крем-чізом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку замочуємо родзинки в окропі на 5-7 хв.
Потім промиваємо ще раз, зливаємо воду і віджимаємо ізюм

У розм’якшене вершкове масло, додаємо цукор і добре збиваємо. Також туди додаємо ванільний цукор і сіль. Збиваємо не менше 5 хвилин

Потім по одному додаємо яйця, не перестаючи збивати

Додаємо борошно, розпушувач, мак, родзинки. Все ретельно перемішуємо, щоб не залишилося борошна в куточках, а начинка рівномірно розподілилася

Дістаємо формочки для кексів, бажано силіконові, буде легше діставати і форма у кексиків буде більш гарною. Змащуємо форми маслом і викладаємо тісто ложкою, заповнюючи форми на 2/3.

У духовку, розігріту до 180 градусів, ставимо форми на деко і випікаємо 25 хвилин.

В цей час готуємо крем.
Вершкове масло з цукровою пудрою добре збиваємо

Додаємо вершковий сир і ще раз збиваємо.
Ставимо склянку з кремом в холодильник на 5 хв

Дістаємо кекси і даємо їм охолонути.

Крем викладаємо в кондитерський мішок і створюємо візерунки на Ваш смак!