Оскільки начинку ми будемо робити м’ясну, як правило гарнір до цього блюда не потрібно. Тісто і м’ясо саме по собі дуже ситно.
Інгредієнти
індичка – 350 гр | |
печериці – 5-7 шт | |
цибуля – 1 шт | |
вершки – 150 мл | |
помідори черрі 5 шт. | |
петрушка – 1 пучоко | |
вершкове масло – 180 | |
молоко – 100 мл | |
яйце – 1 шт | |
борошно – 500 гр | |
сіль – за смаком |
А ви пробували хоч раз кіш з індички з печерицями? Якщо ні, ви багато втратили. Взагалі кіш по-суті це відкритий пиріг. Варіанти начинок можуть бути різними. Але найбільше мені подобається з індичкою і грибами. Кіш – це французька страва.
Покроковий рецепт
Готуємо тісто для кіша. Вершкове масло змішуємо з яйцем, додаємо молоко, щіпку солі і все ретельно перемішуємо. Тісто виходить м’яким і еластичним. Молоко потрібно додавати в тісто теплим.
Філе індички ріжемо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки. Потім філе індички обсмажуємо разом з печерицями 7 хв. Далі додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо ще 3 хв. Формуємо з тіста Кіш, або щоб було зрозуміліше відкритий пиріг. Бортики робимо досить високими, щоб начинка не випадали. Переносимо тісто на деко, вистелений пергаментним папером і викладаємо першим шаром гриби і цибулю.
Наступним шаром викладаємо індичку.
Дрібно нарізаємо петрушка і посипаємо зверху.
Нарізаємо помідори на кружечки і розкладаємо. Зверху посипаємо сиром. Сир потрібно натерти на дрібній тертці.
Акуратно вливаємо вершки і ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.