Готуємо тісто для кіша. Вершкове масло змішуємо з яйцем, додаємо молоко, щіпку солі і все ретельно перемішуємо. Тісто виходить м’яким і еластичним. Молоко потрібно додавати в тісто теплим.
Філе індички ріжемо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки. Потім філе індички обсмажуємо разом з печерицями 7 хв. Далі додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо ще 3 хв. Формуємо з тіста Кіш, або щоб було зрозуміліше відкритий пиріг. Бортики робимо досить високими, щоб начинка не випадали. Переносимо тісто на деко, вистелений пергаментним папером і викладаємо першим шаром гриби і цибулю.
Наступним шаром викладаємо індичку.
Дрібно нарізаємо петрушка і посипаємо зверху.
Нарізаємо помідори на кружечки і розкладаємо. Зверху посипаємо сиром. Сир потрібно натерти на дрібній тертці.
Акуратно вливаємо вершки і ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.