Кисло-солодкий зелений соус для риби

.

Інгредієнти

Лимон – 2 ст. л
Рослинна олія – 2 ст. л
Гірчиця – 1 ст. л
Мед – 1 ч. л
Кріп – 1 ст. л

Як приготувати Кисло-солодкий зелений соус для риби

Робила цей соус вперше. Мені він дуже сподобався. Любителям риби обов’язково раджу його приготувати. Не пошкодуєте, смак виходить цікавим.

Покроковий рецепт

Змішати в мисці гірчицю, мед і масло.

Додати сік лимона.

Кріп промити. Обсушити. Дрібно порубати.

Додати вище приготовану суміш. Гарненько перемішати.

Подавати з рибою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Класичний соус «Тартар» до рибі