Простий рецепт за допомогою якого кожна господиня зможе підкорити гостей за столом

Інгредієнти
| Оселедець – 1 оселедець | |
| Цибуля – 1 цибулина | |
| Картопля – 3 картоплі | |
| Морква – 1 морква | |
| Яйця – 3 яйця | |
| Буряк – 1 буряк | |
| Майонез – 100 мл |
«Оселедець під шубою» – ситний і калорійний салат, який допоможе протриматися за столом всю ніч. Це один з найпопулярніших російських салатів. Без оселедця під шубою не обходиться жодне свято, особливо новорічні свята.
Покроковий рецепт


Варимо всі потрібні овочі. Морква з картоплею в одній каструлі, буряк і яйця варимо в різних ємностях. Чистимо оселедець.

Нарізаємо оселедець і викладаємо на блюдо.

Натираємо на великій тертці цибулю і викладаємо зверху на оселедець. Змащуємо майонезом .

Натираємо на маленькій тертці картоплю, викладаємо і змащуємо майонезом.

Натираємо на маленькій тертці моркву, викладаємо зверху картоплі і змащуємо майонезом

Натираємо на маленькій тертці яйця, викладаємо зверху моркви і змащуємо майонезом

Натираємо на маленькій тертці буряк , викладаємо на блюдо і рясно змащуємо майонезом.
