Класичне американське печиво з глазурю

Класичне американське печиво з глазурю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Американське печиво в являє собою класичну маслянисту основ, полите білою глазур’ю. Доповнює десерт цукерки у вигляді яєчок.

Покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до максимальної температури. Підготуйте два дека для випікання.

2. Покладіть масло і цукор в миску міксера і збивайте до пухкої маси.

3. Додайте яйце, ваніль, борошно і сіль. Продовжуйте збивати, зменшивши швидкість (якщо зручно, можна заважати ложкою).

4. На деко покладіть по ложці тесту на невеликій відстані один від одного.

5. Поставте випікати десерт протягом семи-десяти хвилин. Охолодіть протягом п’яти хвилин, потім перекладіть на решітку.

6. Приготувати глазур, збивши спочатку яєчний білок (без нічого). Потім частинами додаючи цукрову пудру, продовжувати збивати. Повинна вийти густа маса.

7. Після того як всі печиво охолоне,полити його білою глазур’ю. Поки глазур не застигла, присипати верхівку кокосовою стружкою, відразу викласти великодні “яєчка”. Подавати до столу. Веселого свята!