Класичний манник

Класичний манник – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Перший крок:
Підготуйте всі інгредієнти. Перше, що потрібно зробити перш, ніж ви приступите до основної готуванні, манну крупу залити молоком і залишити набухати приблизно на годину.

Другий крок:
Після того як година вже пройшов, візьміть окремий посуд, вбийте туди яйця і додайте сіль, цукор і вершкове масло. Все добре перемішайте і додайте спеції за бажанням.


Третій крок:
Після того як ви закінчили з другим етапом, додайте яєчну суміш до манки. Сюди ж додаємо пакетик розпушувача. Все перемішуємо до однорідної консистенції.

Четвертий крок:
Розігрійте духовку до 180 градусів і підготуйте форму для запікання.


П’ятий крок:
Влийте рідке тісто у форму і відправте її в розігріту духовку приблизно на 50-60 хвилин.

Шостий крок:
Після того як наш манник буде повністю готовий, виймаємо його з духовки і даємо йому повністю охолонути.
Подавайте манник до чаю з варенням або згущеним молоком.
Приємного чаювання.