Компот з агрусу і зелених яблук

Компот з агрусу і зелених яблук – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насамперед необхідно закип’ятити воду в каструлі.


Поки вода закипає підготуємо агрус і яблуко. Можна використовувати заморожену ягоду, з нею нічого робити не треба. Яблуко ж моєму і відрізаємо від нього три невеликі часточки.

Після того, як закипить вода, висипаємо в каструлю цукор і чекаємо, коли вода знову закипить.


Далі відправляємо до солодкої киплячій воді агрус і потім яблука. Помішуючи, чекаємо чергового закипання води.

Накриваємо кришкою і залишаємо варитися на 3-5 хвилин.


Після закінчення зазначеного часу вимикаємо плиту і даємо компоту охолонути. Напій готовий!