Конкильони з грибами і куркою

Конкильони з грибами і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гриби і відварене куряче м’ясо дрібно нарізати.

Гриби обсмажити на олії до рум’яного кольору.

Потім висипати на сковорідку м’ясо. Приправити сіллю і каррі, або будь курячої приправою. Додати сметану. Перемішати. Тушкувати 2 хвилини. (Завдяки сметані конкильони не будуть сухими).

Зняти з вогню, залишити остигати.

Конкильони відварити згідно до інструкції на упаковці (злегка не доварив 2-3 хвилини). Остудити. Нафарширувати щільно постигла начинкою. Викласти конкильони в вогнетривке блюдо, зрізами вгору, вистеливши попередньо форму папером.

Натерти сир на дрібній тертці.

Посипати їм рясно конкильони. Запікати вже розігрітій духовці до 200 З 15 -20 хвилин (якщо буде пригорати верх, накрийте його пергаментним папером).

Дістати з духовки, подавати до столу. Приємного апетиту!