Корейські млинці з цибулею і сардельками

Корейські млинці з цибулею і сардельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати тісто для корейських млинців.
У великій мисці змішати 2-3 курячих яйця 1 склянку води. Потім додати частинами просіяне рисову борошно (від 1,5 до 2-х склянок). Борошно всипати поетапно, постійно помішуючи тісто, щоб не утворилися грудочки. Все гарненько збити віночком або вилкою, для ліквідації всіх грудок. Тісто має вийти в міру рідким, але не водянистою. Якщо тісто занадто рідке додайте трохи борошна, якщо густе – можна додати трохи води, до потрібної вам консистенції.

Помити і порізати зелену цибулю і часникові стрілки, довжиною 2-4 сантиметри. Відкласти в сторону.

Нарізати на тонкі смужки сардельки.

Залити все тестом, перемішати. Тісто має рівномірно обволікати і цибулю та часник і сардельки.

У великій сковороді нагріти 1-2 столові ложки рослинної олії і повільно вилити тісто, щоб вийшов не товстий млинець. Смажити з кожного боку 4-5 хвилин на середньому/слабкому вогні. Готовий корейська блін зняти зі сковороди. Налити в сковороду 1 столову ложку рослинної олії і смажити наступний млинець. Повторити з рештою тестом. Вийти кілька корейських млинців з цибулею і сардельками, товщиною приблизно в пів пальця.

Приготувати соус.
Змішати всі інгредієнти для соусу в глибокій тарілці: 1/4 чашки соєвого соусу, 2 столові ложки винного оцту, 2 столові ложки цукру. Поставити суміш в мікрохвильову піч на 20 секунд, щоб розтопити цукор. Перемішати і переконатися, що цукор розтанув. Готовий соус вилити в соусницю. Млинець покласти на обробну дошку, нарізати на квадратики або трикутники. Подавати з приготовленим соусом. Приємного апетиту!