Перетерти сир, перекласти його в миску, додати сметану, збити дуже ретельно все інгредієнти блендером, насипати необхідну кількість крохмалю, гарненько перемішати.
Підготувати якусь глибоку ємність, збити в ній блендером курячі яйця, насипати достатню кількість цукрового піску, продовжити процес збивання до однорідності.
Потім відокремити половину порції збитою яєчною маси і відправити її в посуд з тертим сиром.
Промити і добре підсушити курагу. Курагу нарізати і перекласти її в сирну масу. Потім влити решту яєчну суміш.
Розтопити на водяній бані білий шоколад, відправити його в посуд з сиром, перемішати все.
Підготувати глибоку форму для запікання, застелити її пекарської папером, викласти в неї сирне тісто з шоколадом і курагою.
Відправити в духовку і готувати запіканку хвилин сорок при 180 градусах. Остудити і подавати до столу, присипавши цукровою пудрою. Приємного апетиту!