Доступний і легкий рецепт королівської ватрушки з вишневою начинкою
Інгредієнти
Борошно пшеничне – 300 гр | |
Маргарин – 180 гр | |
Сир 5% – 1 кг | |
Цукор – 1/2 склянки | |
Яйця курячі – 2 шт | |
Вишня – 1 стакан |
Королевська ватрушка з вишневою начинкою – це смачний пиріг з ніжною сирно-вишневою начинкою та хрусткою пісочним тістом. Вишня, в нашому випадку, надає особливий кисло-солодкий ягідний смак пирога. Щоб приготувати королівську ватрушку з вишневою начинкою не треба витрачати багато сил і коштів, рецепт є легким і доступним.
Покроковий рецепт
Підготуємо інгредієнти: маргарин кладемо в морозильник на пів години, щоб легше було натерти на тертці; вишню очищаємо від кісточок.
Очищену вишню кладемо на сковороду, додаємо трохи цукру, змішуємо на повільному вогні 10 хвилин, так начинка буде більш густий і набуде особливого солодко-кислий смак.
Маргарин натремо на крупній тертці, додаємо борошно і перетираємо в однорідну крихту.
Сир гарненько змішуємо з цукром і яйцями, до придбання однорідної консистенції.
Форму для запікання застеляємо пекарським папером (це запобіжить пригорання пирога). Далі беремо половину крихти і трамбуем в однорідну масу -це буде основа нашого пирога.
Акуратно крихти поверх кладемо половину сиру, вишневу начинку і другу половину сиру, розрівнюємо. Всі покриваємо залишилася крихтою.
Розігріваємо духовку до 200С, ставимо туди на 1 годину наш пиріг.
Після закінчення часу прибираємо наш пиріг з духовки, даємо трохи охолонути. Ось наша королівська ватрушка з вишневою начинкою готова. Приємного апетиту!