Підготуємо інгредієнти: маргарин кладемо в морозильник на пів години, щоб легше було натерти на тертці; вишню очищаємо від кісточок.
Очищену вишню кладемо на сковороду, додаємо трохи цукру, змішуємо на повільному вогні 10 хвилин, так начинка буде більш густий і набуде особливого солодко-кислий смак.
Маргарин натремо на крупній тертці, додаємо борошно і перетираємо в однорідну крихту.
Сир гарненько змішуємо з цукром і яйцями, до придбання однорідної консистенції.
Форму для запікання застеляємо пекарським папером (це запобіжить пригорання пирога). Далі беремо половину крихти і трамбуем в однорідну масу -це буде основа нашого пирога.
Акуратно крихти поверх кладемо половину сиру, вишневу начинку і другу половину сиру, розрівнюємо. Всі покриваємо залишилася крихтою.
Розігріваємо духовку до 200С, ставимо туди на 1 годину наш пиріг.
Після закінчення часу прибираємо наш пиріг з духовки, даємо трохи охолонути. Ось наша королівська ватрушка з вишневою начинкою готова. Приємного апетиту!