Короп, фарширований гречаною кашею та грибами

Короп, фарширований гречаною кашею та грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо очищену рибу і готуємо її до запіканню: потрошимо, чистимо, обрізаємо плавники, голову…гарненько промиваємо.

Солимо, натираємо спеціями і залишаємо хвилин на 15.

Чистимо цибулю і моркву. Нарізаємо дрібненько цибулю, моркву (можна порізати, можна натерти на тертці). Нарізаємо гриби.

Обсмажуємо на олії спочатку цибулю, потім додаємо моркву і хвилин через 10 гриби, смажимо ще 5 хвилин.

Далі засипаємо овочі з грибами гречкою. Тушкуємо до напівготовності гречки.

Карпа начиняємо гречаної сумішшю з грибами і овочами. (Можна додати будь-які овочі. Все залежить від смакових уподобань). Збризкати рибу лимонним соком і поперчити за смаком.

Запікати рибу потрібно в духовці хвилин 30, постійно поливаючи маслом або жиром. Для більшого аромату можна додати гілочку розмарину.

Наша рибка, приготована старорусским способом готова! Подаємо до столу!