Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке

Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Гриби необхідно очистити і добре промити. Після, добре обсушити і відправити смажитися на сковороду. Шиітаке мають невеликий розмір, але краще їх крупно порізати.

2. Спаржу промити, обрізати кінці і приправити спеціями.

3. Викласти спаржу на решітку і готувати протягом 10 хвилин на грилі.

4. Готову спаржу розрізати на частини.

5. Коржі такос просушити на сухій сковороді.

6. Спаржу збризнути соком лайма чи лимона і оливковим маслом. Перемішати спаржу з шиітаке, додати чилі, чавлений часник, зелень, спеції, перемішати.

7. На середину коржа викласти начинку. Додати по ложечці гуакомоле, приправити дрібно рубаним червоним цибулею і соусом. Згорнути корж навпіл і подавати до столу.