1. Гриби необхідно очистити і добре промити. Після, добре обсушити і відправити смажитися на сковороду. Шиітаке мають невеликий розмір, але краще їх крупно порізати.
2. Спаржу промити, обрізати кінці і приправити спеціями.
3. Викласти спаржу на решітку і готувати протягом 10 хвилин на грилі.
4. Готову спаржу розрізати на частини.
5. Коржі такос просушити на сухій сковороді.
6. Спаржу збризнути соком лайма чи лимона і оливковим маслом. Перемішати спаржу з шиітаке, додати чилі, чавлений часник, зелень, спеції, перемішати.
7. На середину коржа викласти начинку. Додати по ложечці гуакомоле, приправити дрібно рубаним червоним цибулею і соусом. Згорнути корж навпіл і подавати до столу.