Готуємо з яловичого фаршу. Змішуємо всі складові і смажимо на середньому вогні. Виходить смачно і апетитно.

Інгредієнти
| оцет 9% – 1ч.ложка | |
| томат – 1 ст. ложка | |
| паприка, перець, сушена зелень – за смаком | |
| сіль – за смаком | |
| молоко – 150 мл | |
| хліб ( м’якоть) – 1/4 | |
| яйце – 1 | |
| цибулина середня – 1 | |
| фарш яловичий – 1 кг |
Котлети на молоці, це те що можна приготувати швидко і легко. Витрати на приготування мінімальні. Може навчиться будь. Виходять дуже ніжними, м’якими і поєднуються з будь-яким гарніром. У моєму випадку, я просто відварила гречану кашу. Але якщо не поділитися і зробити пюре, буде ще смачніше.
Покроковий рецепт

1. Кладемо фарш у велику тарілку, додаємо подрібнену цибулю (можна блендером, але буде трохи гірчити).

2. Додаємо 1 яйце.

3. Нарізаємо дрібно батон. Заливаємо молоком. Залишаємо просочитися батон на 5-10 хвилин. Віджимаємо від надлишків молока, інакше фарш буде рідким. Потім додаємо до фаршу.

4. Сіль, перець, паприка, сушена зелень, оцет, томат. Все ретельно змішати до отримання однорідної маси.

5. Надаємо форму і обсмажуємо на середньому вогні хвилин 15.

Приємного вам апетиту))
