Котлети рибні по-японськи

Котлети рибні по-японськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Спочатку пропускають через м’ясорубку рибне філе (можна використовувати будь-філе). Курячі жовтки відокремити від білків. Жовтки ретельно змішують з фаршем.

2. Додають трохи вина (вино в даному рецепті краще використовувати десертне) і просіяного борошна, перемішують.

3. Яєчні білки окремо збивають з дрібкою цукру. Збиті білки роблять котлети більш легкими. Відправляють білки в рибний фарш. Вливають соєвий соус, перемішують. Якщо фарш виходить рідкуватим, допускається додати ще трохи борошна. За смаком додають сіль і мелений перчик.

4. З рибного фаршу формують котлети і обвалюють у панірувальних сухарях. Сковорода повинна бути розпечена, з маслом. Смажать з двох боків до утворення золотої скоринки. Кришкою при смаженні не накривати, так котлетки залишаться хрусткими.

5. Готові котлети з риби подають на стіл. Як гарнір чудово підійде рис. В якості легкого гарніру можна подати овочевий салат.