Рибні котлети по моїм рецептом готуються швидко (якщо використовувати готовий фарш) і з’їдаються дуже швидко.
Інгредієнти
рибний фарш щуки – 400 грам | |
яйце – 1 шт | |
цибуля – 1 шт | |
панірувальні сухарі – 3-4 ст. л. | |
сіль – за смаком | |
рослинне масло – для смаження |
Рибні котлети їх щуки (та й з будь-якої іншої рибки) хороший варіант другої страви. За рахунок того, що м’ясо риби подрібнене, діставати кісточки немає необхідності. Тому це блюдо відмінно підійде для дитячого меню. Їх можна подавати з рисом або картоплею, а буряковий салат чудово доповнить рибні котлетки. Я вибираю зазвичай фарш з горбуші або сайди. Котлети виходять соковитими і смачними. Головне не переборщити з панірувальними сухарями.
Покроковий рецепт
Викладаємо фарш в миску. Можна зробити самим, пропустивши м’ясо риби через м’ясорубку. Я використовую готовий фарш сайди.
Лук очищаємо, натираємо на дрібній тертці і додаємо у фарш.
Додаємо яйце і сіль за смаком.
Вносимо панірувальні сухарі і гарненько перемішуємо.
З фаршу формуємо котлетки і обсмажуємо на олії з двох сторін. Рибні котлети готові. Приємного апетиту.