Котлети з фаршу в духовці

Котлети з фаршу в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Підготувати м’ясо, промити, обсушити і нарізати на шматки. Хліб замочити в невеликій кількості теплої води для розм’якшення. Почистити цибулю і часник.

Пропустити м’ясо через м’ясорубку, додавши хліб, цибуля і часник.

Додати сіль, перець і вимісити фарш. Повинен вийти щільним, але не сухим. Якщо у Вас рідкий фарш, то можна додати ложку манки або борошна, але я не додавала.

Сформувати в руках або викласти ложкою на деко котлети. Відправити в духовку пектися при 180 градусах на 30-40 хвилин.




Завдяки жиру або сала у складі фаршу котлети не пригорають і добре відстають від листа.
Приємного апетиту!