Підготувати продукти… і нарізати сало.
Куряче філе і свинину теж порізати невеликими шматками.
Часник продавити через чеснокодавку. Додати всі приправи, часник і вершки в фарш і добре вимісити.
Поставити фарш настоюватися і насичуватися ароматами приправ на 2 діб.
По закінченню цього терміну підготувати свинячі кишки, промити від солі, налити трохи рослинного масла у кишку. Я це роблю за допомогою шприца без голки.
Насадити кишку на спеціальну насадку кухонного комбайна, на кінці зав’язати вузол і почати закладати фарш в отвір м’ясорубки. Плавно просувати фарш вздовж кишки, не допускаючи розриву. Коли кишка закінчиться зав’язати вузол. Я з цього фаршу зробила ковбаски різної величини. Кілька зробила для смаження на мангалі.
Запекти в духовці або посмажити на сковороді.
6. Подавати з гірчицею або хріном.