Яйця відварити, остудити до кімнатної температури. Почистити і відокремити білки від жовтків. Перший шар буде білковий, тому білки ми перетираємо на дрібній тертці і викладаємо в миску для салату. Змащуємо невеликою шаром майонезу. Кожен шар промащувати майонезом!
Цибулю чистимо, ріжемо дрібними шматочками, чим менше тим краще. Пересипаємо в іншу невелику миску щоб обдати окропом. Так гіркоту з лука пропаде і салат стане ще ніжніше. Після декількох хвилин бланшування, зливаємо воду з лука і розподіляємо другим шаром в салат. Я цибулю розділила на дві частини і робила ще одним шаром, хоча це не обов’язково.
Крабові палички або м’ясо дрібно ріжемо як і цибуля, викладаємо наступним шаром. Не забуваємо кожен шар промащувати майонезом.
Наступний шар у мене був цибулевий. Після нього сирок перетертий на тертці. Не у всіх рецептах цього салату я зустрічала сир, якщо ви не любите додавати її в салати – можете не додавати.
Далі мите яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо кісточки. Тремо на крупній тертці, викладаємо шар.
І фінальний штрих! Жовтки трьох прямо треба салатом на дрібній тертці. Для того щоб салат просочився залишимо його на пару годин у холодильнику.
Ніжний салат “Нарцис” готовий! Приємного апетиту.