даний салат простий в приготування і в той же час смачний.
Інгредієнти
куряча грудка – 100 гр | |
крабові палички – 100 гр | |
яйця – 3 шт | |
сир – 50 гр | |
перець болгарський – 1 шт | |
майонез для заправки |
Я дуже люблю готувати салати. Це дуже просто, швидко і смачно. У приготуванні можна експериментувати у використанні продуктів для нього. Часто для салату не купую якісь певні продукти, а використовую те, що є в холодильнику. Особливо люблю салати з часником. Він надає страві неповторний смак і аромат. Сьогодні я приготую салат з курячою грудкою і крабовими паличками. Це відмінне блюдо до сімейного обіду або вечері. А так само вона відмінно підійде і до святкового застілля.
Покроковий рецепт
Для початку відваримо курячу грудку і яйця. Остудимо, щоб зручно було працювати з продуктами. Нарізаємо філе на невеликі кубики, приблизно 1х1, але не більше.
Яйця подрібнюємо аналогічним способом, що і курячу грудку.
Сир натираємо на крупній тертці.
У болгарського перцю видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо кубиками такого ж розміру, як і попередні інгредієнти.
Крабові палички подрібнюємо, як і всі попередні продукти.
Всі інгредієнти змішуємо в одній глибокій тарілці, добре перемішуємо. Зубчик часнику очистити від шкірки, пропускаємо через часникодавку, додаємо в салат, добре перемішуємо, щоб часник рівномірно розподілився. Якщо ви не збираєтеся з’їсти весь салат відразу, краще відразу не заправляти все майонезом.
Заправляємо необхідну кількість салату майонезом, викладаємо в порційну тарілку. Прикрасити можна зеленню. Салат готовий. Приємного апетиту!