Крабовий салат з куркою і часником

Крабовий салат з куркою і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку відваримо курячу грудку і яйця. Остудимо, щоб зручно було працювати з продуктами. Нарізаємо філе на невеликі кубики, приблизно 1х1, але не більше.

Яйця подрібнюємо аналогічним способом, що і курячу грудку.

Сир натираємо на крупній тертці.

У болгарського перцю видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо кубиками такого ж розміру, як і попередні інгредієнти.

Крабові палички подрібнюємо, як і всі попередні продукти.

Всі інгредієнти змішуємо в одній глибокій тарілці, добре перемішуємо. Зубчик часнику очистити від шкірки, пропускаємо через часникодавку, додаємо в салат, добре перемішуємо, щоб часник рівномірно розподілився. Якщо ви не збираєтеся з’їсти весь салат відразу, краще відразу не заправляти все майонезом.

Заправляємо необхідну кількість салату майонезом, викладаємо в порційну тарілку. Прикрасити можна зеленню. Салат готовий. Приємного апетиту!