Для початку відваримо курячу грудку і яйця. Остудимо, щоб зручно було працювати з продуктами. Нарізаємо філе на невеликі кубики, приблизно 1х1, але не більше.
Яйця подрібнюємо аналогічним способом, що і курячу грудку.
Сир натираємо на крупній тертці.
У болгарського перцю видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо кубиками такого ж розміру, як і попередні інгредієнти.
Крабові палички подрібнюємо, як і всі попередні продукти.
Всі інгредієнти змішуємо в одній глибокій тарілці, добре перемішуємо. Зубчик часнику очистити від шкірки, пропускаємо через часникодавку, додаємо в салат, добре перемішуємо, щоб часник рівномірно розподілився. Якщо ви не збираєтеся з’їсти весь салат відразу, краще відразу не заправляти все майонезом.
Заправляємо необхідну кількість салату майонезом, викладаємо в порційну тарілку. Прикрасити можна зеленню. Салат готовий. Приємного апетиту!