Крем-брюле

Крем-брюле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, почнемо приготування!
Розбиваємо яйця і відокремлюємо жовтки від білків. Дістаємо миску. У неї викладаємо жовтки і додаємо цукровий пісок і пару ложечок ванільного цукру. Розтираємо і відставляємо.

Беремо каструльку. У неї заливаємо вершки. Відправляємо на вогонь, після чого доводимо до кипіння. Тепер знімаємо з плити. Після чого додаємо вершки зовсім тоненькою цівкою у підготовлену раніше жовткову масу.

Перемішуємо. Отриману масу розливаємо в формочки і поставимо їх у велику форму. Туди наливаємо гарячу воду з таким розрахунком, щоб вона була приблизно в середині формочок меншого розміру. Далі ставимо форму в духовку. Готується десерт приблизно 45 хвилин у духовці при 180 градусах.

В результаті крем повинен за складом нагадувати желе. Після закінчення часу дістаємо формочки з духовки і студим. Остиглий десерт посипаємо коричневим цукром.

Далі поставимо в духовку на режим гриля і запечемо цукор до характерної золотистої скоринки. Після чого крем-брюле необхідно знову остудити і вуаля – він готовий до вживання!
Ми бажаємо Вам приємного апетиту!