Крем-суп з буряка, картоплі і цибулі
Інгредієнти
Буряк – 3 шт. | |
Картопля – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Сметана для подачі | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Крем-суп з буряка і картоплі
Ніжний кремовий, чудового рожевого кольору суп з буряка стане чудовим і дуже смачним варіантом легкого й корисного обіду. При цьому для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів і зусиль
Покроковий рецепт
1. Буряк добре відмити від бруду. Краще терти мочалкою і відварити до готовності 3 год.
2. Картоплю і цибулю промити, очистити і нарізати шматками будь-якого розміру. Відварити до готовності в підсоленій воді.
3. Трохи остудити всі овочі. Буряк очистити від шкірки. Скласти в блендер і перетерти в пюре. У суп можна додати чорний перець за бажанням.
4. Подавати з ложечкою сметани.