Крем-суп з гарбуза і червоної сочевиці з часниковими грінками

Крем-суп з гарбуза і червоної сочевиці з часниковими грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

І знову моя улюблена сочевиця. Що поробиш – люблю її… Хто не їсть м’яса, за вмістом білка сочевиця повноцінний замінник. Незамінна в пісному меню. З неї можна готувати величезну кількість страв. Починаючи від салатів і закінчуючи котлетами. Червона сочевиця в парі з гарбузом-це яскравий, насичений колір і смак. Такий супчик зігріє вас в похмуру осінню погоду. А колір підніме настрій.) Суп виходить ніжним і дуже смачним. Від гарбуза злегка солодкуватий, а сочевиця дає кремову бархатисту консистенцію. А про користь такого супчика можна говорити нескінченно! Корисний для травлення. Містить велику кількість клітковини, важливих для організму вітамінів і мікроелементів.

Покроковий рецепт