Крем-суп з гарбуза і червоної сочевиці з часниковими грінками

Крем-суп з гарбуза і червоної сочевиці з часниковими грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо продукти.


Гарбуз, курку і цибулю нарізаємо на невеликі шматочки. Сочевицю промиваємо. Щоб вміст каструлі покрилося приблизно на 3 сантиметри. Солимо. Після закипання варимо 10-15 хвилин. До готовності сочевиці.


Моркву тремо на тертці. І додаємо її коли суп повариться хвилин 5.

Робимо заправку для грінок. Змішуємо 3 ст. ложки рослинної олії з натертим часником, сіллю і паприкою.


Для грінок беремо будь-який хліб. Ріжемо на невеликі шматочки. Підсушуємо в духовці. Виймаємо і змащуємо нашої заправкою.

Готовий суп пробиваємо блендером до однорідної консистенції. Якщо суп густоват можна додати води або 1/2 склянки молока або вершків. Густоту супу регулюєте на свій смак.

Приємного апетиту!