Підготуємо продукти.
Гарбуз, курку і цибулю нарізаємо на невеликі шматочки. Сочевицю промиваємо. Щоб вміст каструлі покрилося приблизно на 3 сантиметри. Солимо. Після закипання варимо 10-15 хвилин. До готовності сочевиці.
Моркву тремо на тертці. І додаємо її коли суп повариться хвилин 5.
Робимо заправку для грінок. Змішуємо 3 ст. ложки рослинної олії з натертим часником, сіллю і паприкою.
Для грінок беремо будь-який хліб. Ріжемо на невеликі шматочки. Підсушуємо в духовці. Виймаємо і змащуємо нашої заправкою.
Готовий суп пробиваємо блендером до однорідної консистенції. Якщо суп густоват можна додати води або 1/2 склянки молока або вершків. Густоту супу регулюєте на свій смак.
Приємного апетиту!