Крендель естонська з корицею і цукром

Крендель естонська з корицею і цукром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розчинити дріжджі в теплому молоці з чайною ложкою цукру, дати постояти 5 хвилин.

У борошно додати молоко з дріжджами, яйця і розтоплене вершкове масло.

Місити вручну або в тісто-мішалці близько 10 хвилин, поки тісто не стане гладкому, м’якому і однорідним. Регулюйте щільність тіста борошном або молоком.

Ємність з тістом накрити плівкою і вистояти при температурі близько 30° протягом 1 години або трохи більше. Я ставлю миску з тістом в духовку, попередньо нагріту до 50° С і залишаю до повного охолодження духовки.

Для начинки збити виделкою м’яке вершкове масло з цукром і корицею.

Викласти тісто на дошку, розкачати його прямокутної форми товщиною 1 см і рясно змастити начинкою всю поверхню.

Тісто з посипкою скачати рулетом. Ножем розрізати рулет в середині в поздовжньому напрямку, відступивши 3-4 см від краю (для зручності плетіння).

Два отриманих джгута перекрутити навколо своєї осі кожен, потім переплести разом. З’єднати крендель.

Випікати естонська крендель при температурі 200 градусів протягом 30-35 хвилин.

Ось такий результат! Впевнена ви не дасте йому навіть охолонути!!!